Quicksilver – serien har alltid, på en god måte mikset stil og moro med funksjonalitet og sikkerhet.

Quicksilver – serien har blitt til som et samarbeid mellom godt erfarne designere, ingeniører og marine arkitekter fra Brunswick – gruppen, en ledende kraft innen båtverdenen. Dette partnerskapet har gitt enda bedre fritidsbåter, skapt for moro.

Quicksilver lover deg en verden av stil og innovativ bruk av plass som er gjort mulig ved beste lengde – til breddeforhold i sin kategori, noe som øker stabiliteten. I tillegg gir det dype V – formede skroget en båt som skjærer gjennom vannet effektivt og komfortabelt – et direkte resultat av at en av de mest erfarne marine arkitektene i industrien er med i teamet bak Quicksilver.

Brunswick Corporation

Quicksilver er en del av Brunswick Marine, verdens ledende produsent av båtmotorer og fritidsbåter.

Brunswick-konsernet fører verdens ledende merkevarer innen marine, fitness og biljardindustrien. Disse merkevarene illustrerer Brunswick`s engasjement for å levere de beste produktene til sine kunder. Det er ikke rart at ethvert Brunswick merke er med å utforme gleder i livet - på vannet, i bowlinghaller, på treningssentre og i hjem rundt omkring i hele verden. Lev livet godt


Les mer om Quicksilver


quicksilver