Båt og Fritid forhandler det du trenger av tilbør for at du skal kunne nyte båtlivet. Kvalitet, brukervennlighet og pris er viktige parametre der vi fokuserer på kvalitet og brukeropplevelse.

Vi leverer alt fra lys, fendere til komplette båter. Våre leverandører fokuserer på brukskvalitet og vi står bak som en profesjonell servicepartner.

Dette er noen av våre hoveleverandører:

Flak - trivsel ombord

Flak AS er Norges ledende grossist innen seil og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere/industri i hele Norge. Vi har et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Det er dessverre ikke mulig for privatkunder å kjøpe direkte av oss, men våre mange, gode forhandlere vil gjerne hjelpe deg å oppnå trivsel ombord!


Klikk her for å gå til nettsidene til Flak 


Watski

Watski er ledende båtutstyrsgrossist i Norden. Watski distribuerer ledende varemerker samt produkter under Watskis eget varemerke. Produktene selges via våre forhandlere rundt om i Norden og Tyskland.


Klikk her for å gå til nettsidene til Watski


Sleipner

Sleipner Motor AS er en verdensledende produsent av thrustersystemer til fritidsbåter og yrkesbåter. I tillegg produserer Sleipner stabilisatorsystemer, hydrauliske styresystemer og propellutstyr, samt distributerer mange av av de mest kjente internasjonale maritime merkevarene i Norge og Sverige.

Sleipner ble etablert i 1908 og er et av få selskaper med godt over 100 års fartstid i det norske marinemarkedet . Vi er svært stolte over vår anerkjente posisjon som en innovativ og kunnskapsrik leverandør av kvalitetsprodukter til båtfolket.


Klikk her for å gå til nettsidene til Watski


Garmin

Tre enkle ord som beskriver produktene, selskapet, forretningskulturen ... fremtiden. Som en ledende verdensomspennende leverandør av navigasjon, er vi forpliktet til å lage førsteklasses produkter for bil, fly, båt, friluft og sport som er en viktig del av kundenes liv.

Vi har en forretningsmodell med såkalt vertikal integrering. Det betyr at alt arbeid innen design, produksjon, markedsføring og lagerarbeid gjøres internt, noe som gir oss bedre kontroll over tidslinjer, kvalitet og kundestøtte. De brukervennlige produktene våre er ikke bare ettertraktet på grunn av deres spennende designer, rimelige priser og suverene kvalitet – de har også nyskapende funksjoner som forbedrer kundenes liv.


Klikk her for å gå til nettsidene til Garmin