Akkurat som deg er denne maskinen skapt for fjellkjøring. Bare ta en titt på den senkede drivakselen og Mountain Drive-systemet som flater ut beltets innsvingsvinkel, og forbedrer både flyt og kjøreegenskaper. Dette gjør at man kan bruke 8-tannede drivverk med 3 Power Claw belte i dyp puddersnø, noe som gir deg mer effektiv kraftoverføring uten at det går på bekostning av hestekreftene. Smale stigbrett og 1,25 senket kjedekasse bidrar til bedre bakkekjøring. Alt dette gir en kraftigere mountain-snøscooter med betydelig vektreduksjon. Vi vet at du vil bli fornøyd.

Tekniske finesser:
3” MØNSTERKNASTER - M8000 HardCore er den eneste snøscooteren i vårt modellutvalg med lette 3” mønsterknaster, noe som gjør den til industriens best belte i dyp puddersnø.
SMALE STIGBRETT - Tillater at maskinen jobber hardere ved bakkekjøring.
2” tunnel-forlengelse med rullende kant - Førere kan nå plassere foten lengre frem, noe som gir bedre stabilitet ved bakkekjøring og bedre kjøreegenskaper.
Lett Float-Action understell
FLOAT-ACTION bakfjæringen er utstyrt med lettvektige akslinger i aluminium og lettvektige støtdemperforinger. Skinneavstiverne gir økt styrke ved hopping. Modellene er også utstyrt med ekstra løpehjul til sliderne, noe som gir økt slitestyrke under alle forhold. Konsekvent beltespenning gir bedre kontroll og flyt. 

8-tannede drivverk
Sammen med 3” Power Claw beltet leverer denne snøscooteren en mer effektiv kraftoverføring.
1,125” senket drivaksel på M8000 HardCore gjør den økte klaringen mellom 3 belte og tunnel, noe som gir flatere innsvingsvinkel og bedre flyt. Og ikke bare det — du vil også merke at snøscooteren har enda bedre kjøreegenskaper.

Belte lengde x bredde x kamhøyde (tommer) 153 x 15 x 3 inch/388 x 38 x 7,6 cm
Støtdemper foran Fox Evol
Total lengde/bredde (tommer) 132,3 x 41,5-45,5
Primær / sekundær variator Team rapid response
Ski ProClimb 7
Motorgaranti 1
Beltetype Power Claw
Styring Vertikal styre
Instrumentering Deluxe Digital Analog
Sporvidde (tommer) 34,5 - 38,5 justerbar
Revers 1
Understell Float Action
Reimgaranti 1
Støtdemper bak Fox Evol
Motortype 2-takt
Slagvolum (ccm) 794
Bensintank (liter) 44,3
Elektriskstart
Godkjent for antall personer (stk) 2
Vindskjerm (tommer) Racing høyde

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.