Bygget på de nyeste utenbordskrogene utviklet av Beneteau, er Barracuda 6 rask til å plane og er ekstremt stabil i gang. Den store cockpiten har en innebygd fiskestasjon med agnbrønn. Bøyen kan nås med via den store gangveien og har nok en komfortabel fiskestasjon. Båten kan leveres i åpen versjon eller med skyvedør akter og på siden. Den har en forkabin med mulighet for seng og plass til toalett.
Inspirert av skandinavisk design, er det antracittgråe layouten innvendig lett å vedlikeholde og vil aldri gå ut av mote. Med en profil som skiller seg ut fra mengden, har Barracuda 6 de sterke egenskapene til sine ”brødre”. Den er morsom, smidig og robust, med alle tilpasninger optimalisert og et stort utvalg av ekstra utstyr.
Med pilothousåpningen på styrbordside er det lett å sirkulere om bord. To sidebenkssseter kan legges til den avtagbare benken på baksiden av cockpiten. Dette gir bedre komfort til mannskapet ved forankring eller når man er i gang. samtidig som det gir rikelig med åpen plass for fiske. Barracuda 6 leveres med tre forskjellige motortyper - 90, 115 og 140 hk - som passer til kreftene som trengs for fin gange og fart med ulik vannmotstand.

Lengde (cm)650
Bredde (cm)240
Vekt (kg)1183
Godkjent for inntil HK (hk)140
Stammelengde motorXL
Bensintank (liter)100 L
Godkjent for antall personer (stk)6
StandardutstyrUtstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard: 2 skyvedører i glass. En på førerside og en på aktervegg. Puter på akterbenk ute samt pute på sete foran styrehus. 4 koppholdere. Glassfiber badeplattformer inkl badetrapp på høyre plattform. Polstrede pilot og co-pilot seter i styrehus. Puter i kabinen. Ventil i kabinen som kan åpnes. Luke på kabin tak som kan åpnes. Rigging for Suzuki motor med mekanisk gir/gass.
EkstrautstyrØvrig tilleggsutstyr som elektronikk, kjøleskap, varme osv leveres av lokal forhandler.
El. opplegg12V

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.