Akterdekket har stor sittegruppe som kan gjøres om til solseng. Det er godt med stuerom og skap både inne og ute.
Skroget er helt nyutviklet og har en svært spiss og dyp baug seksjon. Dette gir veldig myk gange i motsjø. Skrogsidene er høye og bidrar til svært mye innvendig volum. Skrogvinduene bidrar også til en lys og trivelig atmosfære innendørs.
I det hele tatt en komfortabel bobåt med moderne design og løsninger. Vi tar den inn til Norge med en relativt omfattende utstyrspakke inkludert i prisen.

Lengde (cm)900
Bredde (cm)299
Vekt (kg)3776 kg
Godkjent for inntil HK (hk)400
Stammelengde motorXL (Ved enkeltmotor XXL)
Bensintank (liter)400 L (2 x 200 l)
Godkjent for antall personer (stk)Kategori B = 6 pers./ Kategori C = 10 pers.
StandardutstyrUtstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard: Cockpit bord i tre. Ankerrulle akter. U-formet sittegruppe i cockpit med solseng løsning. 2 badeplattformer i glassfiber med badestige på høyre side. Baugpropell. Komplett 220V landstrømannlegg med batteri lader 40A. Varmtvannsbereder 25L på 220V landstrøm anlegg. LED stemningslys i cockpit, styrehus og kabin. 60 ltr kjøleskap i salong. Kit for å gjøre sittegruppen i salongen om til seng. Gardiner i styrehus. Trimplan elektriske. Gulv i styrehus i brunbeiset eik. Baugstige teleskopisk. Riggeutstyr for 1 eller 2 stk Suzuki motorer med elektronisk styrt gir/gass.
EkstrautstyrØvrig tilleggsutstyr som elektronikk, kalesje, varme osv leveres av lokal forhandler.
El. opplegg12V

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.