Kvalitet ned til minste detalj
En Askeladden er bygget for et problemfritt og aktivt båtliv, også når det er tøffe værforhold på sjøen.


Skroggaranti

Askeladdens fritidsbåter leveres med 5 års skroggaranti. For gyldig garanti må båten være kjøpt hos en godkjent Askeladden forhandler.  Garanti gjelder ikke ved kommersielt bruk. Garantien følger båten ved salg (se eget garantikort for utfyllende vilkår).


Flytegaranti

Askeladdens båter under 6 meter fylles med flyteskum. Dette gir båten ekstra oppdrift og hindrer at den synker. Dette selv i vannfylt tilstand, med maksimalt antall personer ombord, full last, full bensintank og motor. Skummet er avstivende og støydempende. Det er også bestandig overfor olje og bensin.


Selvlensende

Selvlensing krever mindre tilsyn og øker bruksgleden. Samtlige Askeladden modeller er selvlensende, både når båten ligger i ro og under fart.  Askeladdens fritidsbåter er utstyrt med manuell stengeventil til bruk ved ekstra stor last. Selvlensingssystemet drives uten bruk av pumpe og tilbakeslagsventil. En selvlensende Askeladden har full innvendig fribordshøyde.


CE-merking

CE-merket er det synlige bevis på at båt og utstyr tilfredsstiller fritidsbåt-direktivets krav fra 16. juni 1998. Alle Askeladdens modeller fra 1998 og utover er CE-merket. Se etter CE-merket når du kjøper båt.


Securmark
- standard på alle modeller
Askeladden fritidsbåter ble fra 2008 modellene merket med Securmark tyverimerke som standard fra fabrikk. Securmark er et internasjonalt system for tyverimerking og er etablert i Europa, Nord- og Sør-Amerika og Australia. I produksjonen sprøyter Askeladden mikromerker på skjulte steder i båten. Hvert mikromerke inneholder en unik kode, som i Securmarks sentrale database gir informasjon om båt, motor og eier.

Securmark gjør det enkelt å kontrollere eierforholdet ved eierbytte/ salg. Systemet hindrer tyveri av din Askeladden ved at det har en god preventiv effekt, og sørger for raskere tilbakeføring til rettmessig eier.  Med Securmark tyverimerking har båten din lett synlige advarsels-merker, som holder tyvene på avstand.

 

Fakta:

  • Eventyret om Askeladden båtene startet i 1911
  • Askeladden båtene er produsert i over 95.000 eksemplarer
  • Produserer 14 modeller fra 4 til 10 meters lengde
  • Selger båter i 10 land.
  • Medlem av Norboat og Norske Båtbyggeriers Landsforening

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.